Aandacht-werkt-Dordrecht-yoga
Aandacht-werkt.nl aandacht werkt

Yoga voor jou

Yoga is een tijdloos middel dat bestaat uit lichaamshoudingen, ademoefeningen en ontspanning.
Door deze drie elementen te combineren zorg je ervoor dat lichaam en geest met elkaar verbinden en kom je weer in balans. De houdingen (asana’s) geven energie doordat blokkades worden opgeheven. De energie kan weer vrij doorstromen. Het gevoel dat door middel van de oefeningen naar boven komt brengt je in het moment ‘nu’ en geven je een sterk en aanwezig gevoel.

Door de ademhaling te verdiepen en te verruimen zal de levenskracht (prana) beter doorstromen en kun je jezelf beter concentreren. Hatha yoga laat je zien waar het lichaam niet doorstroomt, waar blokkades en verknopingen zijn opgebouwd maar ook hoe je dit kunt oplossen en vrijmaken. Voor yoga beoefening hoef je niet lenig te zijn. Niet het resultaat is belangrijk maar de weg ernaar toe. Het gaat erom dat jij weer aandacht hebt voor jezelf, weer goed leert ademen en weer kan ontspannen. Dit maakt jou tot een gelukkig mens.

Praktisch
De lessen duren 75 minuten. De groepen bestaan maximaal uit 8 personen. Zorg voor makkelijk zittende kleding. Een matje is aanwezig. De les sluiten we af met een kopje thee.

Heb je behoefte aan 100% onverdeelde aandacht voor jezelf dan kun je ook gebruik maken van privélessen.
Privélessen vallen buiten het rooster. Deze zijn te boeken op een tijdstip dat het jou uitkomt.

Cursuskosten: 
Groepsles: 40 euro p/m (1x p/w)
Losse les: 15 euro
Proefles is gratis

Privéles yoga 1 persoon 1 uur: 50 euro
Privéles yoga 2 personen 1 uur: 75 euro

Yoga-lesrooster
Maandag

19.00 – 20.15 uur
20.30 – 21.45 uur
Dinsdag19.30 – 21.45 uur
Vrijdag
09.30 – 10.45 uur