Aandacht-werkt-Dordrecht-yoga
Aandacht-werkt.nl

Yoga op de werkvloer

Yoga op de werkvloer is een effectieve methode die je op ieder moment van de dag kunt doen. Het is een manier dat zorgt voor maximale focus, creativiteit en plezier tijdens je werkdag. Het zorgt voor de juiste balans van inspanning en ontspanning. Je bent je bewust van de juiste houding en een ontspannen adem zodat gevoel van werkdruk en stress vermindert of voorkomen kan worden.

Meer energie en focus
Een mens is er niet voor gemaakt om acht uur per dag op een stoel achter een buro te zitten. Lange tijd in dezelfde houding veroorzaakt nek- en schouderklachten, rugklachten, gejaagdheid, verstoorde ademhaling, hoofdpijn, gebrek aan focus en concentratie en kan uiteindelijk leiden tot een burn-out. Met eenvoudige stretch-, rek- en ademoefeningen reset je lichaam en geest. Je energie gaat vrijer stromen en je concentratie en productiviteit gaat omhoog.

Resultaat 

  • Een betere fysieke en mentale conditie
  • Een verhoging van focus en conctratie
  • Stressreductie en innerlijke rust
  • Het verbetert de productiviteit
  • Vergroot de algehele tevredenheid van werknemers
  • Het zorgt voor een oplaadmoment

Yoga op de werkvloer is een workshop van 1 uur en kan op ieder moment van de dag worden georganiseerd op jouw bedrijfslocatie. Deelnemers kunnen in werkkleding op een stoel deelnemer. Het wordt georganiseerd op de werkvloer of in een vergaderruimte.

Cursuskosten
Wil je weten wat de investering is voor deze workshop of wil je meer informatie? Neem contact op met Esther.