Aandachtwerkt.nl walking business
Aandacht-werkt.nl

Walking Business

Ervaar je onrust of altijd maar druk in je hoofd? Een gevoel van continue moeten of ploeteren om je doelen te behalen?

Ik omschrijf het gevoel van ploeteren voor mij als van A naar B met de auto, die nog op de handrem staat. Je komt er wel, maar het kost je bakken vol energie. Zodra de bestemming is bereikt, ben je alweer onderweg naar het volgende doel. Je bent onbewust gefocust om zaken te veranderen door middel van het denken.

Misschien de hoogste tijd om te stoppen met aandacht te geven aan die continue gedachtestroom. Die uiteindelijk niet zorgt voor verandering maar zorgt voor uitputting en stress. Symptomen zijn hoog en veel ademen, weinig energie, een kort lontje, slecht slapen, spanningsklachten en het gevoel always on the run te zijn. Je bent hier niet voor niks. Wil je het tij te keren voordat het te laat is?

Walking Business, beweegt jou in vier weken van doen naar zijn, van inspanning naar ontspanning en van vermoeidheid, onrust en spanning naar een balans van de energie, focus en innerlijke rust om vervolgens vanuit flow jouw doelen te behalen.

Het programma

Het programma duurt vier weken. Iedere sessie staat in het teken van oefeningen, ervaren, tips en technieken. Vier weken samen aan de slag, buiten in de natuur, praktisch en heel effectief.

  • week 1: beweging en beter luisteren naar het lichaam
  • week 2: bewustwording van de adem
  • week 3: focus, concentratie en vertrouwen
  • week 4: Alles in 1 – ervaring van flow, moeiteloosheid en terug in balans

Het hele programma is gebaseerd op beweging, wandelen, adem en mindfulness. Locatie in overleg.

Interesse?
Neem contact op via onderstaande knop