Mindful Run & Walk Retreat

Laat de drukte van je afglijden en trakteer jezelf op een MINDFUL RUN & WALK RETREAT vlak bij het strand.
Een weekend waarin je heerlijk kunt ontspannen en opladen en waar de natuur en het strand je uitnodigt om naar buiten te gaan en om naar binnen te keren.
Naast het inspirerende programma is er ruimte om heerlijk te wandelen, te zwemmen en/of te genieten op het strand. We verwelkomen je graag op deze geweldige locatie, lees hieronder meer! 

VOOR WIE

De MINDFUL RUN & WALK RETREAT is voor iedereen die van hardlopen of wandelen in de buitenlucht houdt, die geïnteresseerd is yoga en meditatie en nieuwsgierig is wat stilte met je doet.

Ben je toe aan een weekend weg en aandacht voor jezelf? Kan je wel wat inspiratie gebruiken voor het wandelen en/of hardlopen? Zoek je een moment voor jezelf om tot rust te komen? Reserveer dan jouw plek.

Het retreat wordt verzorgd door Petra Joziasse (mijn werkgeluk) en Esther Korteweg (aandacht-werkt).

Esther is een down to earth yoga lover, mindful run en mindful walk coach, enthousiaste levensgenieter en een liefde voor eenvoud en puurheid! Ze heeft zichzelf verloren aan solo hikes in de natuur.

Petra is een buitencoach op het gebied van stress, werkgeluk en mindset en mindful run en mindful walk coach. Ze is energiek, positief en pragmatisch en heeft een liefde voor bewegen in de natuur.

Petra en Esther zijn beiden instructeur en trainer van Mindful Run Nederland.

Weekend weg en aandacht voor jezelf