Aandacht-werkt.nl mindful walk
Aandacht-werkt.nl aandacht

Mindful Walk

Ben je geen hardloper maar is wandelen meer jouw ding dan is de Mindful Walk cursus geschikt voor jou. Het programma van Mindful Walk heeft als doel jou beter te laten ademen, zodat je makkelijker en ontspannender leert wandelen. Je maakt het hoofd leeg, leert beter te voelen en het belangrijkste resultaat: MEER ENERGIE”.

Wil je graag in groepsverband leren hoe je mindful kunt wandelen, dan is de 5-weekse Mindful Walk cursus geschikt voor jou. De cursus is geschikt voor de geoefende als voor de beginnende loper. Het mooie van de cursus is dat je de mindfulness en ademhalingstechnieken niet alleen tijdens het wandelen toepast, maar de hele dag door. Hierdoor ervaar je meer energie en minder stress, ook als je niet aan het wandelen bent.

Resultaat
Dankzij de effectieve Mindful Run methode in combinatie met wandelen kom je los van de vast denkpatronen en gewoonten. Leer je hoe je meer energie krijgt door een betere ademtechniek, heb je een betere focus, leer je makkelijker lopen en hoe je beter kunt ontspannen. Het wandelen krijgt een nieuwe impuls door de technieken die je leert.

Cursuskosten:  129 euro voor 5 bijeenkomsten van 1,5 uur in een groep met minimaal 4 personen en maximaal 8 personen.

> Informatie over startdata en aanmelden

Mindful Run Dordrecht