Aandacht-werkt.nl run
Aandacht-werkt.nl aandacht werkt

Mindful Lunch Walk

Mindful walk is wandelen op een ontspannende én effectieve manier. Een manier van bewegen met aandacht voor bewustwording, focus op ademhaling en bovendien met plezier. Het zorgt ervoor dat je uit de gewoonte wordt gehaald om altijd maar haast te hebben en meer stil te staan in het hier en nu.

Meer energie en focus
Met een Mindful Walk ervaar je meer energie, meer focus, meer aandacht en bovenal zorgt het voor ontspanning. Daarbij is het makkelijk te leren en toe te passen, bijvoorbeeld tijdens een lunchwandeling met collega’s. Daarbij kan je deze ervaring weer meenemen in je werk en het dagelijks leven

” Van alle tips om de stresshormonen uit je lijf te krijgen, zou Mindful Walk zomaar de effectiefste kunnen zijn.” 

Resultaat

 • Toename van focus en creativiteit!
  Bewegen maakt dat je loskomt van vaste denkpatronen. Je wordt dus niet alleen fysiek maar ook mentaal fitter.
 • Meer energie!
  Per dag ademen wij gemiddeld 23.000 keer. Met de juiste ademhaling neemt ons lichaam tien tot twintig procent meer zuurstof op.
 • Stressreductie!
  NLP biedt ons de mogelijkheid om ons gedrag en onze gedachten te beïnvloeden. Wij worden hierdoor flexibeler en duidelijker in onze keuzes.
 • Bewustwording!
  Mindfulness vergroot de aandacht en vergevingsgezindheid. Dit heeft een positief effect op ons immuunsysteem en onze hersenen.
 • Echtheid
  Niet alleen handelen vanuit het hoofd, maar in balans met hoofd en hart! Dit maakt dat je meer autonomie ervaart.

De Mindful Walk is een workshop van 1 uur en kan op ieder moment van de dag worden georganiseerd op jouw bedrijfslocatie.