Mindful Running, meer energie en vooral veel plezier

De dagen worden langer. Het voorjaar is al voelbaar en zichtbaar. Ik word er weer zo blij van. De zonnestralen op je gezicht. Voordat je het weet, begint de lente. Pak nu jouw kans om fit en energiek naar het voorjaar toe te bewegen. Vanaf vrijdag 11 maart start weer een 5 weekse Mindful Run cursus. Heb je dit iedere keer al gewild maar toch uitgesteld dan kun je nu inschrijven.

Vijf weken samen opbouwen naar ontspannen hardlopen. Hardlopen zonder prestatie, hoe fijn is dat? Maar wel op een manier dat je er plezier in hebt en het langer volhoudt. Gewoon omdat het kan. Naast dat het goed is voor lichaam en geest is het heerlijk om met elkaar te lopen, te delen, te verbinden en plezier te hebben. Mindful Run is gebaseerd op ontspannen hardlopen, een gezonde ademhaling en mindfulness. Zweverig? Zeker niet! Het is praktisch, effectief en meteen toepasbaar.

Heb je geen ervaring met hardlopen? Geen probleem, deze cursus is geschikt voor ieder niveau. Je loopt in jouw eigen tempo. Ontdek de flow van lopen.

De cursus is op vrijdagochtend van 09:00 – 10-30 uur. Data 11, 18, 25 maart, 1 en 8 april.
Klik hier voor het inschrijfformulier. Verzamelplaats is bij de hoofdingang van het Wantijpark.

Wil je liever iedere week met een leuke groep dames een uurtje powerwalken. Ieder woensdagochtend van 9:00 – 10:00 uur. Een energieke start van je dag.

Meer info stuur een bericht naar esther@aandacht-werkt.nl of WhatsApp 06-24684523.