Energiek en gezond de winter door

Aankomend weekend gaat de klok een uur terug. De dagen worden korter. Sommige mensen vinden het heerlijk deze donkere dagen. Kaarsjes aan en onder een dekentje op de bank. Anderen voelen zich in deze periode somber, neerslachtig en hebben weinig energie. In deze periode is het juist goed om naar buiten te gaan. Bewegen in de buitenlucht bevordert de aanmaak van endorfine en serotonine wat zorgt voor de mentale gezondheid. Buiten zijn zorgt ook voor de aanmaak van vitamine D voor een fysiek sterk lichaam. Naast dat het goed is voor lichaam en geest is het heerlijk om met elkaar te lopen, te delen, te verbinden en plezier te hebben.

Pak nu je kans! De laatste Mindful Walks en Mindful Runs voor dit jaar staan gepland. Vijf weken samen opbouwen naar ontspannen hardlopen of wandelen. Aan het einde van de 5 weken heb je een nieuwe manier van ontspannen bewegen en een gevulde rugzak met tips en technieken die je ook in het dagdagelijks leven kunt toepassen.

De cursus is op vrijdagochtend van 09:00 – 10-30 uur. Data 12, 19. 26 november, 3 en 10 december.
Klik hier voor het inschrijfformulier.

Wil je liever iedere week met een leuke groep dames een uurtje powerwalken. Ieder woensdagochtend van 9:00 – 10:00 uur. Een energieke start van je dag.

Meer info stuur een bericht naar esther@aandacht-werkt.nl of WhatsApp 06-24684523.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *