De week van de prestatiedruk 17 t/m 21 mei

Week van de prestatiedruk
Maar liefst 70% van de studenten geeft aan vaak tot zeer vaak de druk om te presteren te ervaren. Prestatiedruk kan leiden tot fysieke klachten zoals hoofdpijn, nek- en schouderklachten, rugpijn en hyperventilatie en ook mentale klachten zoals stress, slapeloosheid, depressieve gevoelens en burn-out.

Daarom organiseert Esther van Aandacht Werkt in de week van 17 t/m 21 mei drie Mindful Run clinics voor studenten (leeftijd 17 t/m 21 jaar). Tijdens deze clinic ontvang je tips en handvatten hoe je mentaal fit kunt blijven en kunt ontspannen in deze toch wel bijzondere tijd. Je leert hoe je binnen de geldende beperkingen je eigen vrijheid kunt creëren waardoor druk verdwijnt en ruimte verschijnt.

De onderwerpen die aan bod komen zijn:
  • hoe herken je stress?
  • welke tool kun je inzetten om te ontspannen en meer energie op te bouwen?
  • vergroten van focus en concentratie
  • controle loslaten en vertrouwen
Tijdens de Mindful Run clinic ontvang je tips en technieken om jouw prestatiedruk te reguleren. Het zijn praktische en effectieve oefeningen die je tijdens het bewegen (sport, fietsen, wandelen, hardlopen enz.) maar ook in het dag dagelijks leven kunt toepassen. Mindful Run is een combinatie van bewegen, ademtechnieken en mindfulness. Het is lekker praktisch en met beide benen op de grond zonder prestatiedruk. Het resultaat? Plezier, minder stress, meer energie en ontspanning. Hardloop ervaring is geen vereiste.
Deelname kost:  € 12,50
Na inschrijving ontvang je een tikkie.
De Mindful Run Clinic vindt plaats in het Wantijpark te Dordrecht

Meld je nu aan!