Aandachtwerkt.nl walking business
Aandacht-werkt.nl

Adem Consult

Adem is leven. Weinig mensen zijn zich bewust van de kracht van de adem. De adem is als een gids. De adem vertelt hoe het met je gaat. Helaas luisteren we te weinig naar onze adem. Kleine aanpassingen in hoe we ademen, hebben grootste voordelen. Ben je gespannen, moe of gestresst? Slaap je slecht en zit je voor je gevoel in een overdrive? Waarschijnlijk adem je diep en veel. 

Tijdens een online ademconsult, krijg je persoonlijke handvatten, tips en technieken om met jouw adem je innerlijke rust, gezondheid en energie te reguleren. 

Acht jaar geleden kwam ik voor het eerst bewust in contact met mijn adem. Daarvoor was ik regelmatig buiten adem, ik zuchtte veel en mijn adem stokte. Deze adem patronen waren dood normaal voor mij. De stap om aan de slag te gaan met de ademhaling heeft mijn leven 360 graden veranderd. Ik merkte met alles wat ik deed dat mijn adem onbewust een rol speelde. In die acht jaar heb ik letterlijk en figuurlijk meer ademruimte gekregen. Mijn leven is veranderd. Ik ervaar meer rust, geluk, energie en minder stress. Mijn missie is om mensen zoveel mogelijk te inspireren en te begeleiden om vanuit moeiteloosheid meer energie, geluk en innerlijke rust te ervaren. 

Wat is een adem consult?

Een ademconsult is een 1-op-1 online sessie, waarin je alles op tafel kunt leggen wat in je leeft.  Aan de hand van de situatie, ontvang je het maximale waarmee je direct aan de slag kunt. Je zult merken dat je letterlijk en figuurlijk meer ruimte krijgt en dat je écht geholpen bent.

Ik coach je in de richting die voor jou waardevol en passend is. Na één sessie heb je handvatten om een stap vooruit te kunnen. Na afloop ontvang je een audio bestand met adem oefeningen op maat voor jou.

Interesse?
Neem contact op via onderstaande knop