Aandachtwerkt.nl walking business
Aandacht-werkt.nl

Adem Consult

Adem is leven. Steeds meer mensen worden zich bewust van de adem. De adem is als een gids. De adem vertelt hoe het met je gaat. Helaas luisteren we te weinig naar onze adem. Kleine aanpassingen op hoe we ademen, hebben grootste voordelen. Ben je gespannen, moe of gestresst? Waarschijnlijk adem je diep en veel.  Tijdens een online ademconsult, krijg je persoonlijke handvatten, tips en technieken om met jouw adem je innerlijke rust, gezondheid en energie te reguleren. 

Acht jaar geleden kwam ik voor het eerst bewust in contact met mijn adem. Daarvoor was ik wel eens buiten adem, ik zuchtte regelmatig of mijn adem stokte. Deze adem patronen waren dood normaal voor mij. Tot dat ik acht jaar geleden mijn leraar ontmoette. Deze ontmoeting heeft mijn leven 360 graden veranderd. Ik ervoer hoe in alles wat ik deed mijn adem onbewust een rol speelde. In die acht jaar heb ik letterlijk en figuurlijk meer ademruimte gekregen. Mijn leven is veranderd. Ik ervaar meer rust, geluk, energie en moeiteloosheid. Mijn missie is om mensen zoveel mogelijk te inspireren en te begeleiden om vanuit moeiteloosheid meer gezondheid, geluk en innerlijke rust te ervaren. 

Wat is een adem consult?

Een ademconsult is een 1-op-1 online sessie, waarin je alles op tafel kunt leggen wat in je leeft.  Aan de hand van de situatie, ontvang je het maximale waarmee je direct aan de slag kunt. Je zult merken dat je letterlijk en figuurlijk meer ruimte krijgt en dat je écht geholpen bent.

Ik coach je in de richting die voor jou waardevol en passend is. Na één sessie heb je genoeg handvatten om vooruit te kunnen. Na afloop ontvang je een audio bestand met adem oefeningen op maat voor jou.

Interesse?
Neem contact op via onderstaande knop